facebook tracking

Som Nordic Member Communication Coordinator i CRM-teamet arbetar jag med all typ av kommunikation mot våra medlemmar i Sverige, Norge och Finland. I min roll ansvarar jag för automatiserad kommunikation där medlemmar får anpassad information baserat på bland annat hur de tränar hos oss. Jag jobbar också med manuell riktad kommunikation där fokus ligger på att skicka rätt information i rätt kanal till en passande målgrupp.

Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba med något jag tycker är roligt – träning! På så sätt kan jag vara transparent och visa ett genuint intresse i min roll och på arbetsplatsen.

Det är positiv stämning och högt engagemang här på Servicekontoret och vi har roligt på jobbet. Eftersom vår CRM-avdelning är relativt nystartad är det också väldigt spännande att få vara med i utveckling och implementering av strategier och planer framöver.

För att trivas på SATS behöver du vara engagerad, lösningsorienterad och en lagspelare. På SATS gäller det att ha lätt för att anpassa sig och trivas i en snabbrörlig miljö där det händer mycket spännande.

Vad gäller träning så tränar jag helst Crosstraining på SATS Signalfabriken - ett utmanande, effektivt och framförallt roligt pass!

meygol.tarahomi@satselixia.se

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor