facebook tracking

Jag jobbar som Rekryteringsansvarig/HR-koordinator på vårt servicekontor i Sundbyberg. I min roll ingår att stötta våra chefer i de rekryteringsprocesser som vi har aktuella samt att stötta vår HR-chef för Sverige. De tjänster som jag bland annat rekryterar är säljare, platschefer, ekonomiassistenter och inköpare. Det är stor variation och en bra mix i rollen som jag verkligen gillar!

Det roligaste med att jobba på SATS är energin och att alla kollegor här verkligen brinner för det vi gör. Det är högt tempo, en positiv stämning och ett stort engagemang så kulturen skulle jag säga är en stor del som gör att jag trivs. Jag får ju i min roll träffa många intressanta och spännande kandidater vilket såklart också är otroligt kul.

För att trivas på SATS tror jag man behöver vara en social, utåtriktad person med mycket energi samt verkligen tycka om att ge service. Om man sedan tycker det ä viktigt med hälsa och välmående så kommer man nog att trivas extra bra.

När det kommer till träningsform väljer jag gärna löpning utomhus då det är skönt och avkopplande. Parallellt med det kör jag några gruppträningspass i veckan, favoriter just nu är crosstraining och bootylicious. Men det finns många klasser kvar att utforska!

anna.abrahamsson@sats.se

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor