facebook tracking

Jag delar min tid mellan att vara assistent till vår koncern-VD och att vara kontorsansvarig för vårt servicekontor. Tillsammans med två receptionister ansvarar jag för att vårt kontor håller en hög professionell nivå i enlighet med våra värderingar och att vi ger extraordinär service, såväl till våra besökare som våra kollegor. I rollen ingår även kontakt med våra leverantörer och hyresvärd och att se till så att kontoret är i toppskick. Som VD-assistent strävar jag efter att jobba proaktivt och är ett fortlöpande stöd till VD i hans och koncernledningens arbete. Jag supportar med diverse administrativa uppgifter, bland annat att förbereda och följa upp ledningsgruppsmöten, ordna med resebokningar och koordinera möten. Jag har även ett visst ansvar för internkommunikation.

Det bästa med mitt jobb är att mitt arbete är så varierat, ingen dag är den andra lik och det passar mig perfekt! Mina kollegor och att vi jobbar för en så god sak är också en stor del till varför jag trivs. Träning är något som förenar oss på arbetsplatsen och som skapar en härlig atmosfär.

Är du utåtriktad, driven och brinner för träning och hälsa tycker jag definitivt att du ska söka arbete hos SATS ELIXIA.

När det gäller min egen träning är jag en periodare och varierar mellan gruppträningsklasser som Prformance, Yoga, Cycling samt löpning under våren och sommaren. Jag tränar även med personlig tränare till och från - det är något jag kan rekommendera alla.

sofie.salmen@satselixia.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor