facebook tracking

Jag jobbar i en roll som Nordisk Lönechef kombinerat med HR-specialist i Sverige. Det är en rolig kombination där jag ena dagen stöttar våra underbara löneadministratörer i det dagliga arbetet kring lönehanteringar. Vårt fokus just nu är att harmonisera våra rutiner mellan länderna och att arbeta på det smartaste och effektivaste sättet i våra system. En annan dag kan jag arbeta med att stötta en chef i en rehabiliteringsprocess tex. Jag älskar blandningen!

Det bästa med mitt jobb är kulturen och energin i den bransch vi jobbar i! Vi är duktiga på att se det positiva och möjligheterna i situationer och det menar jag verkligen. I en annan kultur hade det kunnat se annorlunda ut. Sen tror jag, som någon kollega sa för några år sen, att man håller sig ung i den här branschen.

Jag tror att man trivs bäst hos oss om man har en lösningsorienterad inställning, är en social person och ser ett högt arbetstempo som en inspiration. Att älska träning bidrar förstås också till att man kommer att passa in extra bra.

Jag väljer gärna att springa utomhus när vädret tillåter det. Jag lär gärna känna semesterorten genom en joggingtur. Det är mentalt skönt att springa och jag kan välja när och hur länge det ska pågå – beroende på hur mycket tid jag har. Sen deltar jag gärna på alla möjliga klasser och tillbringar tid i gymmet parallellt med det.

malin.wikstrom@sats.se

010-1105932

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor