facebook tracking

Jag jobbar som regionchef för våra center på västkusten, från Göteborg till Malmö. Det är ett spännande jobb där man både får vara med om allt som händer på centernivå men även får sitta med i den svenska ledningen. Min uppgift är att vara en länk i verksamheten för att fånga upp förbättringsområden, driva genom kampanjer eller förändringar och såklart fokusera på att utveckla verksamheten framåt.

Jag har jobbat på SATS sedan 2005 och det jag verkligen har fastnat för är att vi driver vår verksamhet med en stor ”oegoism”, vi vill alla som kommer in till oss väl och vi vill att våra kunder ska nå sina mål. Att börja träna är för många ett stort steg och för många en viktig del i livet; antingen för att rehabilitera skdor, gå ner i vikt eller skapa sig ett socialt umgänge. Att jobba på SATS möjliggör verkligen att man får chansen att påverka andras liv.

Vad som också är roligt på SATS är alla kollegorna och tempot i företaget, vi har roligt tillsammans och har alltid något nytt på gång!

Det viktiga för att trivas på SATS är framförallt att du har ett intresse av människor. Det är dessutom en stor fördel om du gillar högt tempo, är förändringsbenägen och tävlingsinriktad samt har ett starkt inre driv.

Möjligheterna för att hitta den egna utvecklingen på SATS är enorma men drivet behöver komma från dig som medarbetare.

SATS har ett väldigt brett utbud av träning och den stora fördelen för det för mig som anställd är att man kan prova på och växla träningsformer allt efter den egna tillfälliga preferensen. Jag tränar det jag tycker är roligt för tillfället, träning ska vara roligt och energigivande. Jag tränar 3-4ggr/v och för tillfället är de uteslutande GX och de lite intensivare koncepten - GRIT, Transformer, Crosstraining och Vipr.

pelle.magnusson@sats.se

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor