facebook tracking
Sofia Österberg

Sofia Österberg

Centerkoordinator SATS Fridhemsplan

Jag arbetar som center koordinator på SATS Fridhemsplan. Mitt jobb är att ha en överläggande koll på gruppträningen, inklusive schema, alla instruktörer och produkter. Min uppgift är även att se till så all att träningsutrustning finns på centret och att det är rent, snyggt och i ett fungerande skick. Jag jobbar tätt tillsammans med min center manager som är chef. Tillsammans ser vi till att skapa en bra teamkänsla genom att regelbundet gå ut med uppdaterad tydlig information och ta itu med eventuella frågetecken eller synpunkter från personal och medlemmar. Som center koordinator är det viktigt att du är intresserad av träning och gruppträning, tycker om att jobba på detaljnivå och att vara kreativ.

Det bästa med mitt jobb är att varje dag få jobba med det jag faktiskt älskar, träning och träningsälskande medlemmar. Du har aldrig en lugn stund och yrket främjar kreativitet och energi. Att varje dag mötas av teamet som strävar efter samma mål, har samma värderingar och alltid ställer upp för varandra är inspirerande och gör varje arbetsdag till något att se fram emot.

Du som ska arbeta på SATS ska ha ett genuint intresse för träning och kundservice. Social kompetens och att vara humanistisk är otroligt viktigt då det viktigaste för oss är att våra medlemmar ska trivas, vilken dag eller tid på dygnet det än är ska dem mötas av ett välkomnande, hjälpsamt leende. Det är ofta hektiskt på våra center då vi har många medlemmar, därför är det viktigt att du kan göra fler saker samtidigt och hantera stress. Glöm inte att alltid ha fullt fokus på medlemmarna.


Jag tränar det som jag känner för i nuet. Träning är någonting som ska få dig att må bra, både psykiskt och fysiskt. Jag varierar därför mellan styrketräning, gruppträningspass och löpning. Jag simmar även och brottas. Träning för mig är otroligt positivt och därför skulle jag aldrig tvinga mig till att göra någonting om kroppen säger ifrån. För att kroppen ska orka träna krävs bra sömn, bra kost och rätt inställning. Har du dem tre så finns det ingenting som hindrar dig från att nå dina träningsmål.

sofia.osterberg@sats.se

0101106109

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor