facebook tracking
Avdelning

Ställföreträdande Platschef

Connect

Som Ställföreträdande Platschef är du Platschefens högra hand och ansvarar tillsammans med dina kollegor för den dagliga driften av centret. Det förväntas att du har förståelse och intresse för service samt försäljning, att du har intresse och kunskap om våra produkter är därför viktigt. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att uppfylla kravet på det uppsatta målet på centret och säkerställa att våra medlemmar får en positiv upplevelse vid kontakten med SATS.

Du har även ett arbetsledaransvar där du säkerställer bemanningen, beställningar och rutiner samt också att teamet av medlemsvärdar alltid arbetar säljorienterat, ger god service till våra medlemmar samt agerar enligt företagets riktlinjer. Vi ser gärna därför att du har tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet av försäljning.

 Utöver det är du en person som alltid ger det lilla extra och är en förebild samt en person som utstrålar trygghet genom stor kunskap om våra tjänster. I arbetet krävs att du är en lagspelare med positiv attityd som hjälper kollegor och medlemmar efter bästa förmåga. Du har ett genuint träningsintresse och är alltid glad att dela med dig av kunskap och peppa medlemmar i deras träning. 

 

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor