facebook tracking
Avdelning

Säljspecialist

Connect

Som Säljspecialist arbetar du både operativt på center och med proaktiv försäljning, det innefattar även att aktivt arbeta med att sprida säljkulturen på centret och hålla i utbildningar med centerpersonalen. Vi kan därmed erbjuda en annan kompetens och service till våra potentiella och befintliga medlemmar.

Du arbetar tillsammans med Platschef där ni ansvarar för centrets försäljningsmål. Genom aktiviteter så som stands, leadshantering, företagsevent och regelbunden säljträning med personalen så sätter du en säljkultur där ni tillsammans når era mål. I rollen som Säljspecialist arbetar du 25 tim/vecka i receptionen/driften och 15 tim/vecka med proaktiv försäljning. Med anledning av detta tror vi att du har dokumenterad tidigare säljerfarenhet men också har arbetat i serviceyrken där du är van att ge service utöver det vanliga.

Du känner igen dig i egenskaper som driven, målinriktad, prestigelös och med hög servicekänsla. För att nå bästa möjliga resultat är du motiverande, inspirerande och har ett coachande förhållningssätt.  

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor