facebook tracking
Avdelning

Säljare

Connect

Massor av energi, finurlig, kommunikativ och stort driv? Älskar du träning och hälsa? Vill du vara med och se till att fler börjar träna? Då bara måste du vilja vara del i världens bästa säljteam!

Vi arbetar varje dag för att fler ska träna regelbundet och kunna ta del av de fördelar som det har med sig. Personlig kontakt, högt tempo och en förväntan på förstklassig service beskriver våra säljares vardag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i team med kunniga kollegor i en energifylld och aktiv miljö.

Som Privatsäljare arbetar du på vårt servicekontor i Sundbyberg/Stockholm eller Göteborg. Du arbetar med telefonen som verktyg och kontaktar befintliga samt nya kunder. Du arbetar hela tiden aktivt för att värva nya medlemmar och du drivs av att nå högt uppsatta mål.

Företagssäljavdelningen utgår från SATS servicekontor i Sundbyberg. Att arbeta som företagssäljare handlar om att skapa långsiktiga relationer. Du behöver vara trygg, kunnig, utåtriktad och driven som person. Hos oss får du möjlighet att växa i din säljroll och ta stort ansvar för att leverera gentemot satta mål.

Hos oss finns massor av energi, härliga kollegor och ständigt nya utmaningar och roliga tävlingar. Här får du arbeta i ett starkt, engagerat team som peppar och höjer bra prestationer. Här finns möjlighet att växa genom interna utbildningar och vårt interna traineeprogram. Utöver detta, vilken produkt kan tänkas roligare att sälja än träning?

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor