Avdelning

Platschef

Connect

Som platschef fungerar du i princip som företagsledare ute på ett träningscenter. Du har ansvaret för centrets dagliga drift med starkt fokus på medlemmarnas trivsel och medarbetarnas framgång. Du fungerar som coach och får medarbetarna att prestera samtidigt som du skapar en positiv stämning på hela träningscentret.

Som platschef är du en "spelande lagledare" där du bidrar med starkt driv och personligt engagemang. Du har förmodligen en akademisk bakgrund eller andra arbetsrelaterade ledarskapsmeriter med dig i bagaget. Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i beskrivningen: motiverad, socialt begåvad, driven, uthållig, prestigelös och servicekänsla.

Utöver detta är affärsförståelse och mycket goda kunskaper om säljprocessen viktigt. Du ansvarar för centrets resultat och bör kunna coacha dina medarbetare till goda säljresultat. Därför är tidigare bakgrund inom försäljning meriterande. Huvuddelen av SATS platschefer rekryteras internt, så att börja som säljare hos oss är en lämplig start.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor