facebook tracking
Avdelning

Personlig Tränare

Connect

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande. Du är den person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas. Oavsett om målen är små eller stora.

SATS som arbetsgivare är med och leder utvecklingen av PT-yrket. Vi har ambitionen att kunna erbjuda de bästa tjänsterna, levererade av de bästa personliga tränarna till våra kunder. Vi söker därför dig som vill satsa helhjärtat på ett yrke som Personlig Tränare. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energiska personer som också är en gedigen kunskap om träning. Våra medlemmar ska känna att just du är rätt person som kan hjälpa dem nå sina träningsmål.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar din egen framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar och nya.

SATS är en arbetsgivare som satsar på dig som medarbetare. Du får verktygen för att lyckas i ditt yrke. Introduktionsutbildning, extra stöd under din uppstart som PT, ett stort antal vidareutbildningar samt fantastiska lokaler är bara delar av vad som ingår i en anställning hos oss. Här finns stora möjlighet att växa i sin roll, bli en del av vårt kompetensteam och arbeta för att ta fram nya träningsprodukter.

Vi söker dig som är intresserad av andra människor och har lätt för att kommunicera. Du har en förmåga att entusiasmera och du gillar att vara med och se andra människor utvecklas. Du delar vår mening att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil. Du har som ambition att arbeta 80 timmar eller mer per månad.

För att arbeta som Personlig Tränare hos oss krävs att du är registrerad och har gått en utbildning som är godkänd av www.ptlicens.se.    

 

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor