facebook tracking
Avdelning

Medlemsvärd

Connect

Som medlemsvärd är du första person på centret att möta våra medlemmar. Alla medlemmar som kommer till oss, gamla som nya, ska få bästa tänkbara service. Din personlighet är A och O! Du är glädjespridare, serviceorienterad, har simultankapacitet och en stark personlig utstrålning. Du som medlemsvärd välkomnar och visar till rätta, peppar medlemmar i sin träning och finns till hands för medlemmar och kollegor. Du är energisk, drivs för att skapa trivsel och har god överblick när flera saker händer samtidigt.

På centret arbetar vi i team för att nå uppsatta mål. Arbetet innebär att hålla centret rent och trivsamt, sälja medlemskap, PT-timmar samt produkter från vår shop. Du har stor social kompetens och kommunicerar öppet och tydligt. Du är en person som ser möjligheter i varje situation och på ett flexibelt sätt är villig att ta tag i saker allteftersom de dyker upp.

 

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor