Avdelning

Gruppträningsinstruktör

Connect

Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen som gruppträningsinstruktör. Du håller i SATS gruppträningsklasser, vilka kan vara allt från Crosstraining, Cycling, Core och Bootylicious m.fl. Här gäller det att förmedla träningsglädje och inspirera en större grupp människor. Du ska få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara artist. Du ska tycka om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv. Med en stark karisma är du rätt person för att bli en framgångsrik gruppträningsinstruktör på SATS. Vi har ett eget unikt kompetensteam som coachar, inspirerar och utvärderar dina prestationer. Våra coacher är eliten inom gruppträning, vilket ger dig alla möjligheter att utvecklas till en förstklassig instruktör.

För att arbeta som gruppträningsinstruktör på SATS, har du en grundläggande SAFE-utbildning eller motsvarande. Du kan även ha någon form av specialistutbildning. Våra gruppträningsinstruktörer är oftast timanställda och har ett annat jobb vid sidan om eller studerar. Det är vanligt att man håller två till tre klasser i veckan.


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor