facebook tracking
Avdelning

Centerkoordinator

Connect
Centerkoordinator

Träningsentusiasm, ordningssinne och kreativitet behövs då du arbetar som Centerkoordinator. Som Centerkoordinator planerar du träningen, du är tillsammans med ditt team ansvarig för att skapa bästa tänkbara träningsmiljö och upplevelse för våra medlemmar. Glädje, engagemang och flexibilitet krävs för att balansera schemat med medlemmars önskemål.

En stor del av jobbet innebär att coacha och motivera dina medarbetare. Du behöver vara lyhörd och kunna samordna önskemål från medarbetare och medlemmar. Det ställer krav på din sociala förmåga och ledaregenskaper. Du ser även till att driften av centret fungerar, träningsmaskiner är i gott skick och det är rent och fint i lokalerna. Vid planering av träningen fungerar våra Centerkoordinatorer som Platschefernas högra hand, ni jobbar tillsammans för att nå målen och sprida träningsglädje.

Många av våra Centerkoordinatorer har själva en gedigen bakgrund som gruppträningsinstruktör och flera kombinerar tjänsten med att leda egna klasser.

 

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Vi är såklart vinnarskallar, på ett bra sätt. Vi tävlar och utmanar varandra, men vi glömmer aldrig att bekräfta varandras prestationer. Med ett lekfullt förhållningssätt blir jobbet motiverande och spännande. Att tävla är roligt och gör att vi utvecklas. Vi strävar efter att skapa lönsamhet och vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska utvecklas, känna arbetsglädje och må bra.

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor