Avdelning

Barnpassare MiniSats

Connect

För många av våra medlemmar kan det vara ett pussel att få ihop vardagen med jobb, barn och träning. Därför erbjuder vi på flera av våra center barnpassning! På MiniSats ser vi till att barn från sex veckor till tio år gamla får leka av sig medan nöjda föräldrar tränar.

Som barnpassare på MiniSats krävs att du har massor av lekfull energi samt en förmåga att ha överblick när flera saker händer samtidigt. Du är barnkär, har lätt till skratt och arbetar med lätthet tillsammans med andra.

Om du älskar barn och helst spenderar större delen av dagen i lek så är det här ett perfekt jobb för dig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av barnpassning eller arbete på skola/förskola. Har du barnskötarutbildning är det också ett stort plus i kanten.

Hos oss får du arbeta i en aktiv miljö med mycket energi. Glada kollegor, härliga ungar och nära till träningspasset efter jobbet. Helt enkelt mycket skoj, bus och aktivitet.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Det är även dessa egenskaper som gör att vi på SATS är så roliga att arbeta med. Vi är ett lag som peppar och höjer varandra, vi vill alltid vara bäst på det vi gör.

Värderingar är viktiga för oss vi är ett värderingsstyrt företag som präglar hela företagets kultur.

Värderingarna vi har genomsyrar våra beslut, möten och handlingar såväl mot våra kollegor och kunder. Det hjälper oss att fatta rätt beslut och att fokusera på företagets valda strategier.

  • Members first
  • Accountable
  • Professional
  • Extraordinary

Signalfabriken
172 27 Sundbyberg Vägbeskrivning kundservice@sats.se 010 - 110 58 00

Sverige


Sverige Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor