facebook tracking

SATS bidrag till Musikhjälpen!

Musikhjälpen sänds i år ifrån en glasbur i Linköping 13–19 december och leds av Gina Dirawi, artisten Linnea Henriksson samt Musikhjälpen-veteranen Kodjo Akolor!

SATS ville vara med att bidra till Musikhjälpen och valde därför att ge bort ett medlemskap på 5 år till denna auktion. Det innebär att värdet för auktionen var totalt 32 000 kr.

Det vinnande budet landade på 12 100 kr och högstbjudande fick natten till torsdagen ett chip laddat med 5 års medlemskap på alla SATS-center i hela Sverige.

Biohacking innebär ett chip som opereras in i kroppen, där chippet sedan kan avläsas i olika maskiner. Kl. 04.00 natten mellan onsdag och torsdag i glasburen i Linköping fick vinnaren ett chip inopererat i sin hand laddat med 5 års medlemskap på SATS. Med ett chip i handen kan du i teorin låsa upp porten hemma, komma in på gymmet och blippa dig förbi kortläsare på jobbet. Om kollektivtrafiken i din stad dessutom anammar tekniken kan du betala dina resor genom en enkel handviftning.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats på flykt på grund av klimatrelaterade katastrofer. Nu vill vi ha din hjälp att öka katastrofberedskapen och göra skillnad för dem som drabbas. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner. #mh15


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor