facebook tracking

CSR – Corporate Social Responsibility, Engagemang och samhällsansvar!

I vårt samarbete med Cancerfonden pågår nu Rosa-Bandet kampanjen för fullt

Vi erbjuder bland annat ett Rosa träningskort – vardagsmotionera på SATS i oktober.

Nu i oktober är det återigen dags för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj som syftar till att öka kunskapen om bröstcancer samt samla in bidrag till forskning. Ett fokusområde i årets kampanj är att sprida kunskap om hur 30 minuters vardagsmotion och ett hälsosamt leverne kan förebygga cancer. Det är ett budskap som ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta att få samarbeta med Rosa Bandet.

Din träning gör skillnad.
Vi vill stödja Cancerfonden samtidigt som vi vill motivera fler till regelbunden träning! Därför kommer SATS att skänka 1 kr för varje träningstillfälle som sker på våra center mellan den 12-18 oktober. På så vis blir träningen både en investering i ditt och andras välmående.

Ett Rosa träningskort - vardagsmotionera på SATS i oktober
Under oktober delar vi ut träningskort som är speciellt framtagna för vår kampanj med Rosa Bandet. Med dessa rosa kort erbjuder vi, utöver en veckas fri träning, även ett forum där vi kan dela med oss av vår passion och kunskap inom träning. Vi gör detta i förhoppning att motivera fler till regelbunden träning. De rosa korten gäller på samtliga center i Sverige under oktober månad.

Rosa vattenflaskor.
För de som vill hjälpa lite extra så säljer vi rosa vattenflaskor till förmån för Cancerfonden. Av varje såld vattenflaska går 10 kronor till Cancerfonden. Vattenflaskorna finns i begränsad upplaga och säljs i SATS-shopparna på centren.

Se även vår film här – Din träning gör skillnad:

http://www.sats.se/nyheter/Din-traning-gor-skillnad-/

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor