facebook tracking

Christian Henriksson

Platschef SATS Marievik – Platschef

Jag arbetar som Platschef på SATS Marievik. Det bästa med att arbeta på SATS och framförallt som Platschef är variationen i arbetet samt människorna. Att komma till arbetet och ständigt utmanas med nya uppgifter, det gör mig hungrig och ger mig en vilja att lära mig mer inom varje område.Att få medarbetare på mitt center att utvecklas både arbetsmässigt men även privat är något som är otroligt givande i min roll som Platschef. Jag älskar att se människor utvecklas! Och samtidigt få arbeta på ett drivande företag som SATS där utveckling alltid ligger i framkant när det kommer till träningsbranschen. Mycket glädje och energi är det här!

För att arbeta på SATS tror jag stenhårt på egenskaper såsom energifylld, driven, social och som älskar att ha kul på jobbet. Utöver det är du en tävlingsmänniskaJ

Jag själv tränar mestadels styrketräning med inslag av kondition då jag älskar basövningar och ser det som grunden till en allsidig fysik som hanterar vardagen på bästa sätt samt får med hela kroppen med få övningar. (T ex marklyft, bänkpress, chins, knäböj osv). Älskar att ha kort vila mellan övningar för att på så sätt utmana hjärtat då man inte blir yngre med åren. Alltid kämpa, kämpa!

Kontakta mig om du vill veta mer om hur det är att jobba på SATS!

E-post
christian.henriksson@sats.se