facebook tracking

Sandra Bylund

Accounting Controller – SATS Servicekontor

Som Accounting Controller med fokus på intäktssidan jobbar jag nordiskt med intäktsrelaterad redovisning och analys, samt med diverse projekt för att utveckla och effektivisera våra processer inom området. Jag ansvarar för att våra intäktsströmmar redovisas och periodiseras korrekt enligt våra redovisningsprinciper, och att de gör det på ett så effektivt sätt som möjligt. Min roll inkluderar även ansvar för utformandet av årsredovisningar för några av koncernens bolag i samband med årsbokslut.

Det bästa med mitt jobb är att jag får kombinera mitt stora privata intresse (träning och hälsa!) och min profession. Och att få göra det på ett företag med så många fantastiska kollegor som har samma intresse som jag och som är glada och härliga och bidrar med massa positiv energi, det är oslagbart! Jag älskar också när det händer saker så att man hela tiden får vara på tårna och utvecklas, och det gör det verkligen här. Jag har lärt mig massor under mina år här, och jag lär mig nya saker varje dag, det är otroligt roligt.

Jag tror att om man är en lösningsorienterad, engagerad, glad och positiv person så kommer man att trivas hos oss. Det händer mycket spännande hela tiden så man bör gilla förändringar och ett högt tempo samtidigt som man bör vara duktig på att se möjligheter i alla situationer.

Jag gillar tuff, hård och enkel träning som Prformance Hi-Intensity, Crosstraining och Cykel, men skulle behöva få in lite mer rörlighet som t.ex. Yoga och HotMojo. Jag har alltid haft en hemlig dröm att kunna springa milen under 50 min, och har satt som mål att klara det under 2017. Det är en riktig utmaning kan jag lova, jag har ju löpsteg som en elefant… Men jag är envis, gillar att träna hårt och är inte rädd för när det gör lite ont, och det hoppas jag kan kompensera löpsteget! ;)

Kontakta mig om du vill veta mer om hur det är att jobba på SATS!

E-post
sandra.bylund@sats.se