facebook tracking

Martina Lefvert

Centerkoordinator SATS Liljeholmstorget

Jag jobbar som Platschef på SATS Hornstull. Som platschef är jag ansvarig för mitt centers resultat, personalen, säkerhet, daglig drift och mycket mer. Det är ett mycket varierande och roligt jobb!

Det roligaste med att jobba på SATS tycker jag är att man träffar så otroligt mycket människor daligen och att arbetet är väldigt varierat och ständigt sätter en på prov då man ställs inför många situationer i den dagliga verksamheten som kräver att man gör sitt yttersta. Vidare brinner jag för att ge våra medlemmar bra service och gillar att få människor att känna sig speciella. Sedan att man får lov att jobba med ett sådant kul område som träning är ju en stor bonus!

För att passa bra och trivas med SATS som arbetsgivare tror jag att man som person behöver vara serviceminded, utåtriktad, gilla att ta ansvar samtidigt som man behöver trivas med att jobba inom ett stort företag där det finns ramar och regler att förhålla sig till.

Jag tränar helst någon form av kampsportsinspirerad träning såsom Box eller BodyCombat. Det är den roligaste träningsformen som finns tycker jag! Man får med hela kroppen och dessutom är det ett skönt sätt att rensa kroppen på stress.

Kontakta mig om du vill veta mer om hur det är att jobba på SATS!

E-post
martina.lefvert@sats.se