facebook tracking

Privat- och företagssäljare på SATS

Massor av energi, finurlig, kommunikativ och stort driv? Älskar du träning och hälsa? Vill du vara med och se till att fler börjar träna? Då bara måste du vilja vara del i världens bästa säljteam!

Vi arbetar varje dag för att fler ska träna regelbundet och kunna ta del av de fördelar som det har med sig. Personlig kontakt, högt tempo och en förväntan på förstklassig service beskriver våra säljares vardag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i team med kunniga kollegor i en energifylld och aktiv miljö.

Som Privatsäljare arbetar du på vårt servicekontor i Sundbyberg/Stockholm eller Göteborg. Du arbetar med telefonen som verktyg och kontaktar befintliga samt nya kunder. Du arbetar hela tiden aktivt för att värva nya medlemmar och du drivs av att nå högt uppsatta mål.

Företagssäljavdelningen utgår från SATS servicekontor i Sundbyberg. Att arbeta som företagssäljare handlar om att skapa långsiktiga relationer. Du behöver vara trygg, kunnig, utåtriktad och driven som person. Hos oss får du möjlighet att växa i din säljroll och ta stort ansvar för att leverera gentemot satta mål.

Hos oss finns massor av energi, härliga kollegor och ständigt nya utmaningar och roliga tävlingar. Här får du arbeta i ett starkt, engagerat team som peppar och höjer bra prestationer. Här finns möjlighet att växa genom interna utbildningar och vårt interna traineeprogram. Utöver detta, vilken produkt kan tänkas roligare att sälja än träning?

Skicka en spontanansökan