facebook tracking

Platschef

Som platschef fungerar du i princip som företagsledare ute på ett träningscenter. Du har ansvaret för centrets dagliga drift med starkt fokus på medlemmarnas trivsel och medarbetarnas framgång. Du fungerar som coach och får medarbetarna att prestera samtidigt som du skapar en positiv stämning på hela träningscentret.

Som platschef är du en "spelande lagledare" där du bidrar med starkt driv och personligt engagemang. Du har förmodligen en akademisk bakgrund eller andra arbetsrelaterade ledarskapsmeriter med dig i bagaget. Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i beskrivningen: motiverad, socialt begåvad, driven, uthållig, prestigelös och servicekänsla.

Utöver detta är affärsförståelse och mycket goda kunskaper om säljprocessen viktigt. Du ansvarar för centrets resultat och bör kunna coacha dina medarbetare till goda säljresultat. Därför är tidigare bakgrund inom försäljning meriterande. Huvuddelen av SATS platschefer rekryteras internt, så att börja som säljare hos oss är en lämplig start.

Skicka en spontanansökan