facebook tracking

Personlig Tränare

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande. Du är den person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål. Det är ditt engagemang som hjälper dem att lyckas. Oavsett om målen är små eller stora.

SATS som arbetsgivare är med och leder utvecklingen av PT-yrket. Vi har ambitionen att kunna erbjuda de bästa tjänsterna, levererade av de bästa personliga tränarna till våra kunder. Vi söker därför dig som vill satsa helhjärtat på ett yrke som Personlig Tränare. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energiska personer som också är en gedigen kunskap om träning. Våra medlemmar ska känna att just du är rätt person som kan hjälpa dem nå sina träningsmål.

En viktig del av arbetet som Personlig Tränare är ditt kundansvar. Det innebär att du bland annat behöver ha god förståelse för säljprocessen. Du skapar din egen framgång genom att aktivt leverera gentemot medlemmar samt kontinuerligt hitta nya kunder. Du behöver ett starkt driv och förmåga att skapa nya kontakter, både bland befintliga medlemmar och nya.

SATS är en arbetsgivare som satsar på dig som medarbetare. Du får verktygen för att lyckas i ditt yrke. Introduktionsutbildning, extra stöd under din uppstart som PT, ett stort antal vidareutbildningar samt fantastiska lokaler är bara delar av vad som ingår i en anställning hos oss. Här finns stora möjlighet att växa i sin roll, bli en del av vårt kompetensteam och arbeta för att ta fram nya träningsprodukter.

Vi söker dig som är intresserad av andra människor och har lätt för att kommunicera. Du har en förmåga att entusiasmera och du gillar att vara med och se andra människor utvecklas. Du delar vår mening att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil. Du har som ambition att arbeta 80 timmar eller mer per månad.

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning. I dagsläget så tar vi företrädesvis in dig som har en giltig licens från SAFE Education men även från The Academy och Eleiko Education. Om du har genomfört en annan utbildning så erbjuder vi dig en möjlighet att göra en teoretisk och praktisk kunskapskontroll genom SAFE Education. Om du klarar dessa kunskapskontroller så har du tillräcklig kompetens för att gå vidare i vår rekryteringsprocess som kan ge dig en anställning.

För att göra teoretisk och praktisk kunskapskontroll så kontaktar du SAFE Education på info@safe-education.se.

Skicka en spontanansökan

Lediga jobb