facebook tracking

Gruppträningsinstruktör

Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen som gruppträningsinstruktör. Du håller i SATS gruppträningsklasser, vilka kan vara allt från Crosstraining, Cycling, Core och Bootylicious m.fl. Här gäller det att förmedla träningsglädje och inspirera en större grupp människor. Du ska få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara artist. Du ska tycka om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv. Med en stark karisma är du rätt person för att bli en framgångsrik gruppträningsinstruktör på SATS. Vi har ett eget unikt kompetensteam som coachar, inspirerar och utvärderar dina prestationer. Våra coacher är eliten inom gruppträning, vilket ger dig alla möjligheter att utvecklas till en förstklassig instruktör.

För att arbeta som gruppträningsinstruktör på SATS, har du en grundläggande SAFE-utbildning eller motsvarande. Du kan även ha någon form av specialistutbildning. Våra gruppträningsinstruktörer är oftast timanställda och har ett annat jobb vid sidan om eller studerar. Det är vanligt att man håller två till tre klasser i veckan.